Bakteriolojik olarak temiz ve hijyenik koşulların sağlanması gereken işletmelerin personel eli ve her türlü yüzeylerinin (tezgah, önlük, ekipman vb.) sanitasyon kontrolü için indirimli paket analizlerimiz;
Yüzey Sanitasyonu I (Personel eli, Kıyafet, Tezgah ve ekipman yüzeyi)
Yüzey Sanitasyonu II (Personel eli, Kıyafet, Tezgah ve ekipman yüzeyi)
Yüzey Sanitasyonu III (Personel eli, Kıyafet, Tezgah ve ekipman yüzeyi)
Yüzey Sanitasyonu IV (Personel eli, Kıyafet, Tezgah ve ekipman yüzeyi)
Modern Food Microbiology, Seventh Edition (James M.Ray), Chapter 10, Microbiological Examination of Surfaces, Swab/Swab-Rinse Method
Talep edildiği taktirde, üreyen bakterilerin tiplendirilmeleri Düzen Laboratuvarlar Grubunda MALDI TOF ile yapılabilmektedir.
Müşteri talebiyle farklı parametrelerle analiz paketleri oluşturulabilir.